Innershape er unik – der er ingen andre tekstiler som vores

Microfiberen som bruges i hvert stykke Back2You-tøj består af en kemisk sammensætning af ler, som altid er blevet brugt indenfor skønhedspleje og som er en af verdens ældste og mest effektive behandlingsmidler mod mange sygdomme og et polemisk bindemiddel, som er et naturligt og organisk fiber, der er forstærket af forskellige materialer.

 

Innershape-fibrene filtrerer sollys, frasorterer ultraviolette stråler og absorberer FIR (langbølget infrarød stråling) som generer varme til fordel for termoreguleringen. Varmen forsvinder ikke gennem fibrene, men balancerer den koncentration af kemikalier inde i og udenfor kroppens celler, hvilket aktiverer kroppens stofskifte.

 

Styrke og energi giver et bedre velvære = forynger celler, øger muskelkraft, detoxer kroppen, øger produktionen af collagen og formindsker udmattelse.

Når det biokeramiske tekstil er i kontakt med huden udløses langbølgede infrarøde stråler (FIR), som er videnskabelig anerkendt som energikilde for alle levende væsner. Varmen som opstår fra FIR kaldes langbølget, da det ikke kan ses med det blotte øje. Den blev opdaget i det nittende århundrede af Sir William Herschel. Denne stråling har en handlingsmekanisme som et reaktivt spejl – et solspektrum absorberet af vores egen organisme, som indtager den termiske stråling vores egen krop afgiver, for at give hud og væv energi. Alle mennesker producerer FIR i forskellige mængder som del af vores DNA.

 

NASA har anvendt FIR lysgeneratorer i rumudstyr for at stimulere astronauternes karbaner. FIR lysgeneratorerne er dækket af tekstiler lavet af biokeramisk materiel som aktiveres af infrarød stråling. Tekstilerne som er lavet af FIR microfibre kan bruges til at forebygge og reducere mange patologier, hvis de er i direkte kontakt med huden.

  • Facebook - Grey Circle

©2016 by getitsourced.com

0

MIN KURV