Bioceramics, Innershape og produkter fra BACK2YOU

INTERVIEWS OG VIDENSKABELIGE MATERIALER DR. CATELLO MATONTI

Prof. Matonti, fører os til opdagelsen af ​​virkningerne af bioceramics fremhævet under medicinske tests udført på 20 patienter i løbet af månederne april og maj 2016. En omfattende guide til de hemmeligheder bioceramics og økologisk medicin.

Tests og fordele ved brug af Bioceramics

Resultatet af afprøvning gennem observation var som følger:

  • I 90% af tilfældene, rapporterede patienterne en markant forbedring i tyngde af benene , både i hvile og under gang

  • I 85% af observerede verserende sager inspektion har der været en betydelig reduktion af cellulite lokaliseret til lår og bagdel

  • I 70% af verserende sager inspektion var der en reduktion i dilatation af kapillærer og vener

  • I 40% af tilfældene, har patienter rapporteret følelse glat, fugtet og frisk hud

  • I 30% af tilfældene, ved palpation af muskler og lår, er det blevet observeret en signifikant stigning i muskeltonus

  • 15% af tilfældene, har patienter rapporteret forsvinden kløe eller brændende vedvarende (i nogle tilfælde endda skade)

Denne observationsstudie test varede omkring 40 dage . Patienterne i de fleste tilfælde bruges leggings i omkring 24 timer i døgnet , og det er et meget vigtigt, fordi det tyder på, at anvendelsen af leggings ikke indebærer nogen bivirkninger , selv på det niveau dermal sensoriske. "

Stoffet Bioceramics er en særlig stof ikke at forveksle med de gamle strækstoffer, fejlagtigt annonceret med sunde effekter. De sunde effekter har det bare Bioceramics , dvs. væv med FIR stråler . FIR stråler findes i naturen, men de er ikke synlige som ultraviolette stråler, og har ekstraordinære sundhedsmæssige konsekvenser. Nemlig: - De fremmer den venøse mikrocirkulationen - Øger immunitet - De virker positivt påstofskiftet - De har en indlysende anti-inflammatorisk virkning på ostearticolari sygdomme - har endrænende effekt på væskeophobning, især i de nedre lemmer af kvinder


En meget vigtig og videnskabeligt meget godt eksempel er, at den samme NASA , den amerikanske rumfarts agentur, har brugt i jakkesæt for sin astronauter væv i Bioceramics. "

Kort sagt, overfladen termisk varme forstærkes og videresendes til subkutant hvor det netop er mikrokredsløbssystemet (dvs. vener og kapillærer).

Den Bioceramics virker i dybden, selv op til 5/7 cm (nogle forskere har specificeret 3 og 7 andre). Også ønsker os at følge 3 cm, den Bioceramics har en meget interessant handling niveau.

Aktiver mikro-cirkulation betyder at alle disse metaboliske processer påvirket område netop ved Bioceramics så enkel og naturlig . "

  • Facebook - Grey Circle

©2016 by getitsourced.com

0

MIN KURV